Om oss

Läs om vår historia och vilka vi är

Vår historia

ByggLove Bemanning AB är ett Norrköpingsbaserat bemanningsföretag som hjälper byggföretag med anpassade personallösningar till sina projekt. Företaget är grundat av Katarina Lock och Wille Ulrikson som sammanlagt har över 35 års erfarenhet inom bemanning.

Wille har ägnat hela sitt yrkesverksamma liv i branschen och gick alla steg från att vara bemanningsanställd uthyrd till kundföretag, vidare som produktionschef, rekryteringsspecialist och sist men inte minst som kund- och konsultansvarig just inom bygg och anläggning.

Katarina Lock, känd även under sitt polska smeknamn Kasia, har jobbat med bemanning till byggföretag sedan 2010. Hon började först som bemanningsassistent, vidare som konsultchef och de senaste åren jobbade hon som affärsområdeschef.

Rustade med starka relationer inom byggbranschen och med tillit till varandra, samt med stor kärlek till byggbemanning (så är det!) har dessa två gått samman som kompanjoner. Den gemensamma ambitionen är att bemöta det ökande behovet av kvalificerade yrkesarbetare inom bygg samt vara en attraktiv arbetsgivare inom byggbemanning.

Wille och Katarina från ByggLove Bemanning