För företag

Din samarbetspartner
inom bygg

Personallösningar oavsett uppdragslängd och omfattning

ByggLove Bemanning AB erbjuder flexibla och hållbara personallösningar till dina byggprojekt. Detta oavsett uppdragets längd och omfattning. Vi hjälper gärna dig som behöver personal för ett kort

inhopp för att klara av produktionstoppar eller avhjälpa tillfälligt personalbortfall på grund av exempelvis sjukdom eller semester. Står du inför en utmaning att ordna arbetslag till hela eller delar av ditt projekt som pågår under längre tid, så koppla gärna in oss tidigt i ditt planeringsarbete för att tillsammans ta fram ett team som motsvarar projektets förutsättningar och behov.

Våra medarbetare

Våra trä- och betongarbetare har flerårig och mångfaldig yrkeslivserfarenhet av varierande byggprojekt både inom landet och utomlands. En stor grupp av dessa är specialister på storform, armering och gjutning. De är dedikerade till infrastrukturprojekt samt byggnation av industribyggnader. Den andra stora gruppen består av snickare ägnade åt invändiga och utvändiga snickeriarbeten. Inom denna grupp har vi även tydliga undergrupper baserade på medarbetarnas spetskompetens.

Personallösning där du behöver den

Vår ambition är alltid att följa våra kunder där de behöver hjälp med bemanning. Många gånger innebär det resor från syd till norr och det är inget som skrämmer oss. Vi har ett utarbetat arbetssätt som möjliggör för oss att vara flexibla med ort och samtidigt hantera projekt på ett högkvalitativt sätt.

Välkommen att höra av dig till Wille med förfrågan om personal!